Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A NAF termékekben használt hatékony összetevőket kizárólag gondosan válogatott, a természetben előforduló alapanyagokból, a legmodernebb laboratóriumi technikákkal nyerik ki. A termékekben levő egyedülállóan hatékony összetételek, állatorvosok, kutatóorvosok és táplálkozás-tudománnyal foglalkozó mérnökök csapatmunkájának eredményeképpen jöttek létre.

A termékek alapanyagai garantáltan dioxin, baktérium, gomba és növényvédőszer-mentesek, amit a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) első osztályú minőség-ellenőrzési rendszer biztosít.
Ezek a minőségbiztosítási rendszerek jól tükrözik a magas színvonalú termelési módszerek használatát a gyártás során és biztosítják a teljes nyomon követhetőséget a gyógynövények termesztésétől a csomagolt termékek raktározásáig.

TELJESKÖRŰ TÁMOGATÁS

Sportlovak és hobbi lovak támogatása minden téren, legyen szó az ízületek támogatásáról, immunrendszer erősítéséről vagy akár az emésztés támogatásáról. Termékeink között számos problémára találsz megfelelő kiegészítőt.

MEGBÍZHATÓSÁG

100%  megbízhatóság, állatorvosok által kifejlesztett termékek. Természetes, növényvédő szerektől mentes anyagok. Termékeink igazoltan doppingmentesek (a Devil's Relief kivételével), a FEI előírásainak megfelelnek.